Deze website maakt gebruik van cookies. Gelieve de cookies te accepteren voor een optimaal gebruik. Meer info

Ok

Fietsverhuur vanuit de brouwerij

In het kader van onze toeristische werking hadden we reeds rondleidingen, overnachtingen en onze rooftopbar annex degustatieruimte Bar Bernard. Daar voegen we nu graag fietsverhuur aan toe! E-bikes en fietsen kunnen in een handomdraai geboekt worden via onze website.

Lees verder op HLN.be

Nieuw item

Extra 4 - editie 2019 nu beschikbaar

In de zomer van 2014 brachten we één van de oudste St.Bernardus bieren terug op de markt. Sindsdien is de jongste telg uit de St.Bernardus familie niet meer weg te denken uit ons gamma. ‘Extra 4’ wordt slechts éénmaal per jaar gebrouwen voor de zomermaanden. Het is een klassieke ‘single’ (4,8%), boordevol karakter en smaak, gebrouwen met meer hop dan gebruikelijk voor een St.Bernardus bier. Wie dus denkt dat een bier met een laag alcoholpercentage ook een minder krachtig aroma zal hebben, komt aangenaam bedrogen uit. Uniek, verfrissend én dorstlessend!

Lees verder op HLN.be

St.Bernardus Extra 4

Music For Life 2018

St.Bernardus zamelt €5000 in ten voordele van het Kinderkankerfonds

Afgelopen zomer werkten we nauw samen met een aantal West-Vlaamse muziekevenementen. Iedere concerterende artiest of band op die evenementen kreeg een gepersonaliseerde 75cl fles St.Bernardus Abt 12 cadeau. In samenwerking met de desbetreffende artiesten en in het kader van Music For Life 2018 verkochten wij van deze gepersonaliseerde 'Limited Edition' flessen een beperkt aantal per opbod.

Deze collectors items brachten maar liefst €2307 in het laatje. De brouwerij heeft dit bedrag nog eens verdubbeld en afgerond naar €5000. Dit volledige bedrag gaat integraal naar de werking van het Kinderkankerfonds, als investering in wetenschappelijk onderzoek.

De brouwerij wenst uitdrukkelijk alle deelnemende artiesten (zie hieronder) en kopers van de flessen te bedanken!

Deelnemende artiesten: 't Hof Van Commerce, Absynthe Minded, An-Sofie Noppe, Bart Peeters, Bazaar Bizar (MANdolinMAN & Liliane Saint-Pierre), Brihang, Brisk, Broeder Dieleman, Douglas Firs, Eriksson Delcroix, Ethno Flanders, Faces On TV, Frank Vander Linden, Geppetto & The Whales, Gwen Cresens, Hannelore Bedert, Intergalactic Lovers, Les Truttes, Linde, Lamoral, Poltrock, Portland, Red Zebra, Selah Sue, Stephanie Struijk, The Bonnie Blues, The Scabs, Trio Dhoore, Willem Vermandere en WÖR.

Lees verder op HLN.be

Nieuw item

Magnum 2018

Sinds 2012 produceren we jaarlijks een beperkt aantal Magnum flessen van 1,5 liter. Onze Abt 12 wordt dan afgevuld in een speciale donkerbruine St.Bernardus magnum fles met het logo van de brouwerij in reliëf, een 'Bière Belge' hals, een gepersonaliseerde kurk en een unieke muselet. We doen telkens beroep op een kunstenaar voor de uitwerking van het etiket. Voor de Magnum van 2018 heeft Kamagurka 'De Regenpijp' geschilderd.

St.Bernardus Magnum 2018

Gouden medaille - BBC 2018

Onze St.Bernardus Tripel werd verkozen tot beste (Belgian Style) Tripel tijdens de Brussels Beer Challenge. De BBC is een jaarlijkse internationale bierwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van het beste bier. Elk bier van de deelnemende brouwers wordt door een vakkundige jury van 80 internationale bierkenners zorgvuldig gecontroleerd en geproefd.

Brussels Beer Challenge

Brussels Beer Challenge 2018 - St.Bernardus Tripel 2018