Deze website maakt gebruik van cookies. Gelieve de cookies te accepteren voor een optimaal gebruik. Meer info

Ok

FAQ

• Wens je 'gewoon' iets te komen drinken? Dan hoef je niet te reserveren. We nemen hiervoor ook geen reservaties aan.

• Je kan reserveren voor de lunch op zondagmiddag, voor het diner op zondagavond hanteren we geen reservaties. Je kan wel kiezen uit de volwaardige hoofdgerechten kaart op zondagavond.

• Tijdens het weekend openen we ook onze buitenbar op het terras. Als je je in de selfservice zone bevindt, vragen we je om jouw bestelling zelf te maken aan de bar. Je hoeft niet te reserveren om iets te eten of te drinken in de selfservice zone.

• Het dragen van een mondmasker is verplicht tot dat je plaats hebt genomen aan je tafel.

Heb je nog verdere vragen? We staan tot jouw dienst natuurlijk!

Bar Bernard

Kijk, proef en geniet in een prachtig kader

Sinds de zomer van 2018 kunnen we bezoekers en bierliefhebbers aller lande verwelkomen in een ronduit indrukwekkende rooftop bar. Bar Bernard fungeert niet enkel als eindstation & degustatieruimte voor personen die de brouwerij rondleiding volgen, iedereen is welkom.

Logischerwijs staan onze St.Bernardus bieren centraal in Bar Bernard. Ze vormen dan ook het vertrekpunt voor de meeste van onze gerechten. We kiezen graag voor het principe van foodpairing, waarbij de smaken van de gerechten extra in de verf worden gezet door de combinatie met één van onze bieren.

Bieren degusteren, dat brengt ook mensen samen. Vandaar dat we ook de kaart trekken van foodsharing, waarbij je lekker grote porties kunt bestellen om te delen, op maat van jouw gezelschap.

Wens je te reserveren? Via onderstaande link is dat in een mum gebeurd.

Een fenomenaal 360° panorama

Bar Bernard biedt ruimte aan ongeveer 120 personen binnen en 180 personen buiten (zittend). Op het terras word je verwend met een adembenemend zicht op de weidse regio rond Watou.

Van woensdag tot zondag kan je in Bar Bernard alle bieren van St.Bernardus, Kazematten en Weihenstephan degusteren. Natuurlijk is er ook een ruim assortiment non-alcoholische dranken, frisdranken, warme dranken, wijnen en digestieven.

Wij serveren lunch van woensdag tot zondag tot 14u30. Wij serveren het diner van vrijdag tot zondag tot 21u30 (opgelet, op zondag tot 20u30, zonder reservatie). De 'to share' gerechten zijn doorlopend verkrijgbaar.

Bar Bernard

Groepen

  • Telt jouw gezelschap minder dan 20 personen, dan kan je online reserveren. Je kan kiezen uit de reguliere kaart, we vragen je wel om de keuze te beperken tot maximum 4 gerechten per tafel.
  • Telt jouw gezelschap 20 personen of meer, dan vragen we je om dit aanvraagformulier in te vullen en dan komen we spoedig terug op jouw aanvraag. Via onderstaande link vind je een overzicht van de groepsformules, we vragen je om de keuze te beperken tot maximum 2 gerechten per groep en de keuze ten laatste 1 week op voorhand door te geven.

Download groepsformules 20 personen of meer

Openingsuren

Woensdag: 11u00 - 18u00 (hoofdgerechten tot 14u30, 'to share' en desserts tot 17u30)
Donderdag: 11u00 - 18u00 (hoofdgerechten tot 14u30, 'to share' en desserts tot 17u30)
Vrijdag: 11u00 - 23u00 (warme keuken open tot 21u30)
Zaterdag: 11u00 - 23u00 (warme keuken open tot 21u30)
Zondag: 11u00 - 21u00 (warme keuken open tot 20u30)
Maandag & dinsdag: gesloten

Sluitingsdagen 2021: alle maandagen & dinsdagen, woensdag 21 t.e.m. zondag 25 april, woensdag 4 t.e.m. zondag 8 augustus, woensdag 27 oktober t.e.m. zondag 31 oktober, woensdag 10 november, donderdag 11 november, zaterdag 25 december en zondag 26 december.

Online reserveren

E-mailadres: info@barbernard.be
Tel nr: +32 (0)57 38 80 21

Betaalmogelijkheden in Bar Bernard: cash, bankkaart, kredietkaart, payconiq en cadeaubon.

Facebook Bar Bernard

Facebook

Volg onze Facebookpagina voor up-to-date nieuws, suggesties of events!

fb.com/barbernardwatou

Instagram Bar Bernard

Instagram

Benieuwd naar verhalen 'achter de schermen'? Klik door voor mooie foto's van onze gerechten!

insta.com/barbernardwatou

Tripadvisor Bar Bernard

Tripadvisor

Tevreden of heb je nuttige feedback? We horen het graag.

Geef jouw mening

Cadeaubon Bar Bernard

Cadeaubon

Verras iemand met een Bar Bernard cadeaubon! Koop meteen online via Resengo. Cadeaubon is ook verkrijgbaar in de bar of brouwerij winkel zonder extra kosten.

Koop online