Deze website maakt gebruik van cookies. Gelieve de cookies te accepteren voor een optimaal gebruik. Meer info

Ok

Brewery Tour: een nieuw hoofdstuk

Meer dan 10 jaar hebben we authentieke rondleidingen georganiseerd doorheen de brouwerij. Eind 2021 moesten we dit onderdeel van onze werking noodgedwongen op pauze zetten, wegens werkzaamheden in onze productieomgeving, naar aanleiding van de installatie van een nieuwe afvul- en verpakkingslijn.

Halfweg 2023 openden we onze ‘Brewery Tour’, een nieuwe interactieve bezoekersbeleving, waarbij je op eigen tempo het unieke verhaal van St.Bernardus kan ontdekken. Deze museale ‘experience’ dompelt je onder in de geschiedenis van de brouwerij, licht een sluier op over het brouwproces en gunt je een exclusieve blik achter de schermen. Verwacht je aan een zintuigprikkelende, audiovisuele ervaring met als afsluiter de vanzelfsprekende bierdegustatie in Bar Bernard!

Deze nieuwe bezoekersbeleving vervangt de eerdere rondleidingen doorheen de brouwerij.

Brewery Tour

Plan je bezoek - St.Bernardus Brewery Tour

Plan je bezoek

Hoeveel kost een ticket? Wat is er allemaal inbegrepen in de prijs? Je vindt alle informatie i.v.m. tickets, tarieven, formules, groepsbezoek en openingsuren via onderstaande pagina.

Plan je bezoek

Toegankelijkheid - St.Bernardus Brewery Tour

Toegankelijkheid

Ben je minder mobiel of heb je een auditieve of visuele beperking? Via onderstaande pagina vind je alle informatie over de toegankelijkheid van onze Brewery Tour én al onze andere ruimtes op de brouwerijsite.

Toegankelijkheid

Bereikbaarheid - St.Bernardus Brewery Tour

Bereikbaarheid

Kom je met de auto, fiets, taxi of openbaar vervoer? Via onderstaande link vind je alle informatie over hoe je het makkelijkst naar onze brouwerij komt.

Bereikbaarheid

Meeting en events - St.Bernardus Brewery Tour

Teambuildings & events

De Brewery Tour volgen in het kader van een event of teambuilding met jouw bedrijf? Dat kan! Via onderstaande link vind je alle informatie over onze arrangementen voor bedrijven.

Meetings & events

FAQ - St.Bernardus Brewery Tour

FAQ's

Via onderstaande link vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.

FAQ's

Combineer met ...

Bar Bernard

Bar Bernard

Laat je betoveren door de aangename huiselijkheid & authenticiteit van Bar Bernard, maar geniet bovenal van een fenomenaal 360° zicht op de weidse regio!

Bar Bernard

Guesthouse

Guesthouse

Overnachten in de brouwerij? Onze Guesthouse Brouwershuis is een oase van rust en vormt de perfecte uitvalsbasis als je de streek rond Poperinge, en bij uitbreiding de Westhoek, wil verkennen.

Guesthouse

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Fietstrip in de Westhoek? Vanuit onze brouwerij verhuren we zowel e-bikes als reguliere fietsen.

Fietsen huren

Shop

Shop

Onze brouwerijwinkel is hét mekka voor liefhebbers van onze 'Hemelse Nectar'. De bieren van St.Bernardus, Kazematten en Weihenstephan vind je er in alle maten en gewichten.

Shop

360° Walkthrough

Ontdek de verschillende bezoekersruimtes van onze brouwerij via onderstaande link!

360° tour

Provincie West-Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen

Visit Flanders