Deze website maakt gebruik van cookies. Gelieve de cookies te accepteren voor een optimaal gebruik. Meer info

Ok

Tickets & tarieven

• Volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar: €17 (*inclusief geschenk)

• Kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar: €10

• Kinderen -6 jaar: gratis

Je kan de brouwerij bezoeken met een audiogids. Volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar kunnen kiezen tussen 4 mogelijke talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Het kinderparcours adviseren wij vanaf een leeftijd van 6 jaar en is beschikbaar in het Nederlands en Frans.  Spelenderwijs gaat het kind op zoek naar tips in het parcours van de Brewery Tour. Op het einde leiden de tips naar een leuke verrassing!

De betalende formules zijn inclusief 2 degustaties in onze rooftopbar Bar Bernard. Kinderen en jongeren t.e.m. 17 jaar bieden we water, vruchtensap of appelsap van Tuinsappen Lombarts Calville.

*Inclusief geschenk: het volwassenen- en jongerentarief geniet €5 korting in onze brouwerijwinkel. De korting is geldig op het volledige gamma: bieren, geschenkverpakkingen, glazen, textiel, merchandising, boeken, enz.

Op het einde van het bezoek kan je jouw audiogids afleveren in de brouwerijwinkel. In ruil voor jouw audiogids ontvang je jouw drankjetons en winkelkorting t.w.v. €5.

Lees hier de algemene voorwaarden die verbonden zijn aan de Brewery Tour.

Koop tickets

Groepsbezoek

Telt jouw gezelschap méér dan 30 personen? Dan kom je in aanmerking voor een groepsbezoek op een datum naar jouw voorkeur.

Telt jouw gezelschap 30 personen of minder? Gelieve tickets aan te kopen via onze boekingsmodule.

Goed om weten:

• We hanteren geen verminderde tarieven voor groepen.
• Het parcours van de Brewery Tour kan je helemaal op eigen tempo afleggen. We hebben een zogenaamde ‘self-guided tour’ ontworpen, zodat alle woord, beeld en klank automatisch afgespeeld wordt of start wanneer jij het wil. Het is op dit moment niet voorzien om een bezoek af te leggen met een gids.
• Hou er aub rekening mee dat er maximum 30 personen per halfuur de Brewery Tour kunnen betreden, m.a.w. een groep groter dan 30 personen wordt over verschillende tijdssloten gesplist.
• Bij annulatie van groepsbezoek zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Groepsbezoek aanvragen

Openingsuren

Woensdag t.e.m. zondag: 10u00 - 16u00
Maandag & dinsdag: gesloten

De Brewery Tour is eveneens gesloten op de jaarlijkse sluitingsdagen van Bar Bernard.
Je kan terecht in de boekingsmodule om de beschikbare data en tijdssloten te raadplegen.

Openingsuren Bar Bernard & shop