Deze website maakt gebruik van cookies. Gelieve de cookies te accepteren voor een optimaal gebruik. Meer info

Ok
Nieuwe bezoekersbeleving - St.Bernardus

Work in progress...

Meer dan 10 jaar hebben we authentieke rondleidingen georganiseerd doorheen de brouwerij. Eind 2021 moesten we dit onderdeel van onze werking noodgedwongen op pauze zetten, wegens werkzaamheden in onze productieomgeving, naar aanleiding van de installatie van een nieuwe afvul- en verpakkingslijn.

Tegen de zomervakantie van 2023 openen we onze nieuwe bezoekersbeleving, waarbij je op eigen tempo het unieke verhaal van St.Bernardus kan ontdekken. Deze museale ‘experience’ dompelt je onder in de geschiedenis van de brouwerij, licht een sluier op over het brouwproces en gunt je een exclusieve blik achter de schermen. Verwacht je aan een zintuigprikkelende, audiovisuele ervaring met als afsluiter de vanzelfsprekende bierdegustatie.

Deze nieuwe bezoekersbeleving vervangt de eerdere rondleidingen doorheen de brouwerij.

Wens je op de hoogte te blijven van de verdere updates i.v.m. onze nieuwe bezoekersbeleving? Dan kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief. Nieuwsbrief abonnees zullen alle desbetreffende informatie eerst vernemen, nog voor we persberichten uitsturen of posts doen op social media. Je krijgt met andere woorden dan exclusieve voorrang om een ticket te kopen voor onze nieuwe bezoekersbeleving.

In tussentijd kan je natuurlijk ook steeds terecht voor een brouwerijbezoek aan Brouwerij Kazematten in Ieper. Volg de link hieronder en boek meteen jouw plaatsen.

Bezoek Brouwerij Kazematten

Frequently asked questions

Kan ik (nu al) een bezoek reserveren?

Op dit moment kan je nog geen bezoek reserveren. Wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief, verneem als je eerste de lancering van de online boekingsmodule en krijg je exclusieve voorrang om te boeken in onze kalender.

Wanneer opent de nieuwe bezoekersbeleving precies?

Het is onze ambitie om tegen de zomervakantie de nieuwe beleving te openen. Een exacte datum kunnen we op dit moment nog niet communiceren. Wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief, verneem als je eerste de exacte datum.

Op welke dagen of moment(en) zal de bezoekersbeleving geopend zijn?

De bezoekersbeleving zal geopend zijn van woensdag t.e.m. zondag en zal, net zoals onze rooftopbar Bar Bernard, gesloten zijn op maandag en dinsdag.

Hoeveel kost een bezoek?

Op dit moment kunnen we nog geen concrete prijs communiceren.

Met hoeveel personen kan ik naar de nieuwe bezoekersbeleving komen? Kan ik een bezoek doen met een groep?

Je kan zowel individueel als in gezinsverband, groepsverband, schoolverband en bedrijfsverband de interactieve brouwerijtour volgen. Het maximum aantal personen voor een groepsbezoek moet nog worden bepaald.

In welke talen kan ik het bezoek volgen?

Zowel alle tekstpanelen en alle audiofragmenten worden in 4 talen voorzien: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Alle filmpjes worden bovendien ook in deze talen ondertiteld.

Kan ik een bezoek afleggen met een gids?

Het parcours van de nieuwe bezoekersbeleving kan je helemaal op eigen tempo afleggen. We hebben een zogenaamde ‘self-guided tour’ ontworpen, zodat alle woord, beeld en klank automatisch afgespeeld wordt of start wanneer jij het wil. Alles wordt trouwens in 4 talen ondertiteld: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Het is op dit moment niet voorzien om een bezoek af te leggen met een gids.

Kan ik de bezoekersbeleving ook volgen als andersvalide?

Ja, de beleving is toegankelijk voor rolstoelgebruikers of minder mobiele bezoekers. Voor personen met een auditieve beperking is het handig om te weten dat alle displays van de nodige teksten zijn voorzien, alsook dat alle filmpjes worden ondertiteld.

Heb je nog een andere vraag? Laat het ons weten via visit@sintbernardus.be

Provincie West-Vlaanderen
Toerisme Vlaanderen
Visit Flanders

Flanders - state of the art

360° Walkthrough

Ontdek de verschillende bezoekersruimtes van onze brouwerij via onderstaande link!

360° tour