Deze website maakt gebruik van cookies. Gelieve de cookies te accepteren voor een optimaal gebruik. Meer info

Ok

Brewery Tour

Minder mobiele bezoekers

De Brewery Tour is toegankelijk voor rolstoelgebruikers of minder mobiele bezoekers.

Het parcours van de bezoekersbeleving loopt over twee verdiepingen. Als rolstoelgebruiker of minder mobiele bezoeker kan je gebruik maken van hefplatformen om alle trappen te vermijden.

Enkel de nieuwe brouwzaal is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Maar dat betekent niet dat je als rolstoelgebruiker of minder mobiel persoon dit deel van het brouwerijverhaal moet missen. Het brouwproces wordt in de audioguide en op pancartes toegelicht op een plek die wel toegankelijk is.

Op verschillende plaatsen van het traject is er zitgelegenheid voorzien.

In de onthaalruimte van de Brewery Tour bevindt zich aangepast sanitair.

De ingang van de Brewery Tour bevindt zich op een andere plaats dan de ingang van de shop en Bar Bernard. Afhankelijk van waar je geparkeerd staat, bestaat de kans dat je een strook kasseien moet kruisen. Meer info hierover vind je op onze pagina bereikbaarheid.

Personen met een auditieve beperking

Bij de Brewery Tour hoort een audioparcours. Het verhaal van de brouwerij wordt dus vooral verteld in audiofragmenten, maar ook in print, filmpjes en schermapplicaties.

De tekst van het audioparcours is ook beschikbaar op papier. Heb je een auditieve beperking? Vraag dan gerust jouw gratis boekje bij de start van jouw bezoek. Ook voor mensen met een taalachterstand of cognitieve beperking, kan deze vereenvoudigde tekst helpen om het parcours te volgen.

Alle filmpjes zijn ondertiteld. Alle schermapplicaties zijn voorzien van teksten.

Personen met een visuele beperking

Volleerde (blinde)geleidehonden zijn welkom.

Bar Bernard

Onze rooftopbar bevindt zich op de 3de verdieping. De bar is bereikbaar met de lift, zowel vanop het gelijkvloers als vanuit de ondergrondse parkeergarage.  Aangepast sanitair voor minder mobiele bezoekers vind je zowel in de bar als op de 2de verdieping. Zowel (blinde)geleidehonden als 'gewone' honden zijn welkom, op voorwaarde dat ze aangelijnd blijven. Lees het huisreglement voor honden.

Guesthouse Brouwershuis

Onze Guesthouse is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Al onze kamers zijn enkel toegankelijk via trappen. Gelieve hiermee rekening te houden. Huisdieren zijn niet toegelaten.

Onthaalbrochure - huisreglement Guesthouse

Shop

Onze brouwerijwinkel bevindt zich op het gelijkvloers en is bovendien toegankelijk met de lift vanuit de ondergrondse parkeergarage. Aangepast sanitair voor minder mobiele bezoekers vind je zowel in Bar Bernard als op de 2de verdieping.

Meetings & events

Onze meeting- en evenementenruimtes bevinden zich op de 2de verdieping. Deze ruimtes zijn bereikbaar met de lift, zowel vanop het gelijkvloers als vanuit de ondergrondse parkeergarage. Aangepast sanitair voor minder mobiele bezoekers vind je zowel in Bar Bernard als op de 2de verdieping.