Deze website maakt gebruik van cookies. Gelieve de cookies te accepteren voor een optimaal gebruik. Meer info

Ok

Met de auto

Onze brouwerij is het makkelijkst bereikbaar met de auto.

Kom je voor onze brouwerijwinkel, Bar Bernard, Brewery Tour of voor een meeting / event? Dan kan je parkeren aan de voorkant van de brouwerij, langs de straatzijde. We beschikken eveneens over een ondergrondse parkeergarage (+/- 50 plaatsen). Vanuit de ondergrondse parkeergarage kan je de lift nemen naar het gelijkvloers, 2de verdieping of Bar Bernard.

Kom je voor onze Guesthouse, dan kan je parkeren op de parking van de Guesthouse zelf. Binnenrijden doe je onder de boog (aan de busstop), uiterst rechts op onze site. Indien je parkeert in de ondergrondse parkeergarage, hou er dan aub rekening mee dat deze automatisch sluit wanneer Bar Bernard (woensdag t.e.m. zondag) of de brouwerijwinkel (maandag en dinsdag) sluit.

Kom je met een elektrische wagen? We hebben 8 laadpalen ter beschikking, daarmee kunnen 16 wagens op hetzelfde moment laden. Een laadpaal kan je niet reserveren.

Mobilhomes of campers zijn niet toegelaten op onze site. Op deze camperplaatsen in de Westhoek ben je welkom.

Openbaar vervoer

Wens je met het openbaar vervoer tot bij ons te komen, dan moet je rekenen op het busvervoer van de Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn. Op weekdagen komt lijn 51 tot op de Markt in Watou, maar het is dan nog 2,5 km stappen tot aan de Guesthouse. Ofwel kan je de Belbus West-Vlaanderen bellen om je van de Markt in Watou tot bij ons te brengen, ofwel bel je meteen naar de Belbus, om je bijvoorbeeld van het treinstation in Poperinge tot aan de rechtstreekse halte te brengen bij de Guesthouse. Door te bellen naar het nummer + 32 59 56 52 56 komt de Belbus op jouw aanvraag. Gelieve ermee rekening te houden dat je best minimum 2 uur op voorhand reserveert.

Belbus 29 - West-Vlaanderen

Taxi

Mister Cab Driver to the rescue?

Taxi Leo

Fiets of e-bike

Uiteraard ben je ook meer dan welkom als je komt met de fiets of e-bike.

Kom je voor onze brouwerijwinkel, Bar Bernard, Brewery Tour of voor een meeting / event? Dan kan je jouw fiets stallen aan de voorzijde van de brouwerij, nabij de brouwerijwinkel.

Kom je voor onze Guesthouse, dan kan je jouw fiets stallen op een veilige en afgesloten plaats. Op deze plaats kan je jouw e-bike ook laden.