Deze website maakt gebruik van cookies. Gelieve de cookies te accepteren voor een optimaal gebruik. Meer info

Ok

Maak jouw initiatief sterker dankzij St.Bernardus!

St.Bernardus gespot op een sportief, muzikaal, cultureel of volks evenement? Dat kan!

Het initiatief van jouw vereniging ook gesteund zien door ons? Jouw evenement versterken met de aanwezigheid van St.Bernardus? Lanceer jouw vraag tot sponsoring of partnership via onderstaand formulier.

Goed om weten

• Wij ondersteunen enkel initiatieven van bedrijven, organisaties of verenigingen.

Individuele personen of privé evenementen komen niet in aanmerking. Wens je toch iets te doen met onze bieren op jouw privé evenement? Dan richt je je best tot jouw dichtstbijzijnde drankenleverancier. We hebben de afgelopen decennia hard ingezet op het uitbouwen van sterke partnerships met drankencentrales. We vinden het dan ook logisch dat we niet rechtstreeks verkopen aan jou maar hen op die manier bedanken voor de loyaliteit. Zij verhuren vaak ook ander feestmateriaal dat handig kan zijn voor jouw feest.

• Wij ondersteunen enkel initiatieven die gericht zijn op meerderjarigen.

• Exclusiviteit in het aanbod van (speciaal)bieren op jouw evenement is voor ons geen absolute vereiste, anderzijds is het natuurlijk wel een troef. We hebben een zwak voor ideeën en initiatieven met een creatieve meerwaarde. Overtuig ons. Schenk je geen St.Bernardus op jouw evenement of maakt St.Bernardus op één of andere manier geen deel uit van jouw initiatief? Dan heeft het weinig zin om een aanvraag te versturen.

• Lanceer jouw aanvraag ruim op voorhand, daarmee bedoelen we minstens 8 weken voor het initiatief plaatsvindt. Wens je een ruime samenwerking of activatie op jouw event? Dan lanceer je jouw aanvraag best 4 maanden vooraf. Hoe dan ook, hoe vlugger hoe beter, dan kunnen wij jou zo spoedig mogelijk een antwoord of voorstel bezorgen.